Jeuring: ''Dat hadden we met FC Twente nog nooit meegemaakt''

0
Jeuring: ''Dat hadden we met FC Twente nog nooit meegemaakt''

FC Twente werd tien jaar geleden kampioen van Nederland. Jan Jeuring, lange tijd all-time clubtopscorer van de Enschedese club, zat destijds in een caravan in Blokzijl naar de wedstrijd te kijken.

"Issy ten Donkelaar was erbij evenals onze vrouwen", blikt Jeuring terug in Zilver Magazine, het inspiratiemagazine voor de Twentse 65-plusser. "Na afloop hebben we er een dikke borrel op gedronken. En we hebben meteen de caravan versierd. Wat waren we blij. Dat hadden we met FC Twente nog nooit meegemaakt. We waren de eeuwige tweede."

"Of het weer kan gebeuren?", vraagt de oud-spits zich af. "Twente heeft het moeilijk. Het is niet eens zeker of we in de Eredivisie blijven. De clubs met veel geld staan bovenaan. Ajax haalt spelers van meer dan twintig miljoen. Dat zal hier nooit meer kunnen. Maar... zeg nooit nooit", aldus Jeuring.

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›