Koppers sluit loopbaan af: ''Het plezier werd steeds minder''

1
Koppers sluit loopbaan af: ''Het plezier werd steeds minder''

Dico Koppers heeft besloten te stoppen als profvoetballer, zo meldt hij op zijn Instagram-pagina. De voormalig speler van FC Twente zat sinds zijn zomerse vertrek bij Almere City zonder club. Koppers gaat een trainerscursus doen bij Ajax.

"Na 10 jaar profvoetbal heb ik besloten om voor nu een andere weg in te slaan. Voor velen misschien verrassend, maar voor mezelf niet. De laatste jaren heeft het me vooral veel energie gekost en het plezier werd steeds minder", aldus Koppers.

Koppers speelde tussen 2013 en 2015 bij FC Twente. "Door meerdere blessures ben ik helaas nooit lekker in mijn ritme gekomen. Ik voel dat het tijd is om andere dingen te gaan ontdekken en nieuwe dingen te leren."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New life ?? Na 10 jaar profvoetbal heb ik besloten om voor nu een andere weg in te slaan. Voor velen misschien verrassend, maar voor mezelf niet. De laatste jaren heeft het me vooral veel energie gekost en het plezier werd steeds minder. Door meerdere blessures ben ik helaas nooit lekker in mijn ritme gekomen. Ik voel dat het tijd is om andere dingen te gaan ontdekken en nieuwe dingen te leren! Ik heb prachtige momenten meegemaakt.. Mijn debuut voor AJAX in de Klassieker tegen Feyenoord, spelen tegen Manchester United in Europese wedstrijden, kampioen worden, spelen voor Jong Oranje en natuurlijk scoren in de Eredivisie. Niet te vergeten alle gekke teamgenoten die ik heb leren kennen. Deze momenten zal ik echt nooit vergeten ?? Ik ga natuurlijk niet stilzitten.. Leuk om te melden is dat ik na AJAX, ADO den Haag, FC Twente, Willem II, PEC Zwolle en Almere City weer terug zal keren bij AJAX ??? Ik krijg bij AJAX de kans om in de organisatie mee te kijken en zo te ontdekken wat ik leuk vind! Ook ga ik de trainerscursus volgen en zal Ajax me hierin helpen en begeleiden. Daarnaast ga ik aan een studie beginnen (HBO Business & Innovation) en nog lekker voetballen bij Ajax Zaterdag 1 ???? Als ik één ding heb geleerd in de voetballerij, is dat je nooit weet hoe het loopt. Voor nu stop ik met profvoetbal en daar heb ik vrede mee. Aan alle clubs waar ik heb gespeeld en alle lieve mensen die me gesteund hebben tijdens mijn carrière en vooral papa en mama: dank jullie wel ??

Een bericht gedeeld door Dico Koppers (@dicokoppers) op

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Aug 2020 om 02:27
    Was een aardig talent bij Ajax en bij ons bij vlagen een goede back.
zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›