Pothuizen had Feyenoord-tattoo: ''Kwam bij FC Twente ter sprake''

0
Pothuizen had Feyenoord-tattoo: ''Kwam bij FC Twente ter sprake''

Patrick Pothuizen speelde in het verleden bij onder meer NEC, Vitesse en FC Twente, maar zijn favoriete club is Feyenoord. De oud-verdediger, die meer dan 400 competitieduels in het betaalde voetbal speelde, had zelfs een tatoeage van de Rotterdamse club.

"Heb ik er een keer voor een tientje op laten zetten in Utrecht met een hele groep vrienden", vertelt Pothuizen in gesprek met Voetbal International. "NEC is mijn club. Supporter van Feyenoord ben je voor altijd. Al vanaf het moment dat ik voor het eerst in De Kuip kwam bij het AD-toernooi."

De Feyenoord-tatoeage is inmiddels verdwenen onder een nieuwe voor zijn kinderen. "Dat kwam een keer ter sprake nadat we met FC Twente van Feyenoord hadden gewonnen", herinnert Pothuizen zich. "Stond in dat stukje dat mijn liefde voor Feyenoord verdwenen was. Dat heb ik moeten horen, hoor. Was natuurlijk niet zo, maar mijn liefde voor mijn kinderen gaat boven alles."

Pothuizen heeft zijn liefde nu doorgegeven. "Natuurlijk is mijn zoon dan voor Feyenoord. Laatste vertelde hij een keer dat hij dat moest van papa, haha. Zo is het ook niet, maar ik er niet aan denken dat hij voor een andere club zou zijn", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›