''Mijn debuut bij FC Twente bijvoorbeeld, blijft me altijd bij''

2
''Mijn debuut bij FC Twente bijvoorbeeld, blijft me altijd bij''

Meer dan acht jaar geleden speelde Ola John voor FC Twente zijn laatste eredivisiewedstrijd. Inmiddels is hij terug als speler van RKC Waalwijk.

De afgelopen jaren speelde hij in Portugal, Spanje, Engeland en Duitsland. Hij kijkt tot dusver met veel plezier terug op zijn loopbaan als profvoetballer. ''Ik heb allemaal mooie dingen meegemaakt. Mijn debuut bij FC Twente bijvoorbeeld, blijft me altijd bij. Met Benfica ben ik een aantal keer kampioen geworden en heb ik bekers gewonnen. Er zijn zo veel mooie momenten, niemand pakt me die ervaringen meer af.''

De aanvaller is blij met zijn nieuwe club. ''Bij RKC had ik een goed gevoel. Na een gesprek met trainer Fred Grim was ik er snel uit. Het familiaire sprak me aan, maar ook het vertrouwen en dat ze me graag wilden hebben'', stelt de buitenspeler, die weet dat zijn nieuwe club nog puntloos is en slechts een doelpunt maakte in drie wedstrijden.

''In mijn rol als buitenspeler moet je scoren. We hebben een goed voetballend team en daar wil ik scorend vermogen aan toevoegen. Hoe meer goals je maakt, des te groter is de kans dat je erin blijft. En dat gaan we doen. We gaan erin blijven'', besluit hij vol vertrouwen in gesprek met TC Tubantia.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Oct 2020 om 15:06
    Misschien kun je ooit terug komen. Laat het eerst maar eens zien in Waalwijk. ;)
  • 17 Oct 2020 om 14:43
    Elia 2.0
zaterdag 31 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›