John belangrijk met twee assists: ''Uitgerekend tegen FC Twente''

1
John belangrijk met twee assists: ''Uitgerekend tegen FC Twente''

Ola John speelde in het verleden voor FC Twente, vrijdagavond speelde hij tegen de Tukkers. Voor de aanvaller werd het een mooie rentree in de Grolsch Veste.

Zijn ploeg wist namelijk met 2-0 te winnen, John gaf bij beide doelpunten de assist. ''Deze zomer wilde hij na al die jaren in het buitenland dolgraag terugkomen bij de club waar het voor hem allemaal begon: FC Twente. Maar al snel verflauwde de interesse, omdat ze in Enschede twijfelden aan zijn statistieken van de laatste jaren en zijn fitheid. FC Twente besloot daarom om andere keuzes te maken'', blikt Leon ten Voorde terug in TC Tubantia.

''John dook vervolgens op in Waalwijk waar hij na een aarzelende start steeds beter in zijn ritme lijkt te komen. Uitgerekend tegen FC Twente kende hij zijn beste 45 minuten van het seizoen.'' Bij een helft bleef het voor de pijlsnelle aanvaller, die met lichte hamstringklachten achterbleef in de kleedkamer van de Grolsch Veste.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Nov 2020 om 15:38
    Wat zou het mooi zijn geweest als Ola weer bij ons zou spelen in plaats van die respectloze Dervisoglu. Ola heeft liefde voor onze club en speelt weer fantastisch goed. Maar Dervisoglu heb ik alleen maar dom balverlies zien lijden met dat kansloze gepingel. Ongekend egoïstisch en dramatisch slecht. En ook nog een onwijs grote kans verprutsen. Direct terugsturen naar Engeland en onze Ola weer ophalen.