VIDEO | Boere bereikt mijlpaal met kopie van Francesco Totti

0
VIDEO | Boere bereikt mijlpaal met kopie van Francesco Totti

Tom Boere was zaterdagmiddag voor de tweede keer trefzeker voor SV Meppen. De oud-spits van FC Twente benutte in de uitwedstrijd tegen Kaiserslautern een strafschop.

Het was de 25ste benutte penalty van Boere in het betaalde voetbal, zo zocht de Provinciale Zeeuwse Courant uit. Voor FC Twente kwam de 28-jarige spits acht keer tot scoren vanaf de strafschopstip. Boere benutte zijn 25ste penalty op historische grond.

In het Fritz Walter Stadion wist Italië zich in 2006 te plaatsen voor de kwartfinales van het WK door Australië uit te schakelen. Francesco Totti scoorde diep in blessuretijd een onomstreden strafschop. Boere schoot zaterdag van dezelfde stip, in hetzelfde doel én in dezelfde hoek als Totti.

De oud-spits van FC Twente maakte onlangs de overstap binnen de Derde Bundesliga van Türkgücü München naar SV Meppen. In zijn eerste zes competitieduels kwam Boere niet tot scoren voor zijn nieuwe werkgever, maar na zijn winnende doelpunt tegen Hallescher FC (2-1) wist hij dus opnieuw het net te vinden. Het was niet genoeg voor de zege. SV Meppen speelde met 2-2 gelijk bij Kaiserslautern. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›