Verbeek: ''Er is helemaal niets gelekt in die twee weken''

3
Verbeek: ''Er is helemaal niets gelekt in die twee weken''

Gertjan Verbeek is vanaf komend seizoen trainer van Almere City. De oud-trainer van onder meer SC Heerenveen, FC Twente en Feyenoord is onder de indruk van de opmars van de club de laatste jaren in de Keuken Kampioen Divisie.

"Mijn interesse is gewekt in de gesprekken die ik de afgelopen twee weken heb gevoerd", begint Verbeek in gesprek met Omroep Flevoland. "Het is eigenlijk al een goed begin dat het helemaal niet is uitgelekt in die twee weken. Dat zegt ook wat over de mensen met wie je gesproken hebt en over de mensen die het wel wisten. Dat stemt tot tevredenheid. Ik pas wel aardig binnen kernwaarden van de club: jong, eigenwijs en ambitieus."

Met zijn 58 jaar is Verbeek een trainer met veel ervaring. "Van geest zeker. Eigenwijs ben ik zeker. Ik heb een heel eigen wijze manier van denken en doen. Ambitieus ben ik ook nog steeds. Ik sta niet meer aan het begin van mijn carrière, maar ben nog wel ambitieus om een club te helpen met de kennis en kunde die ik heb opgedaan."

Verbeek weet nog niet of hij zelf assistent-trainers mee gaat nemen. "Er is een mogelijkheid om mijn staf aan te vullen als ik denk dat dat nodig zou zijn, maar ik wil eerst aan het werk gaan en kijken hoe het werkt. Je kunt in gesprekken met de desbetreffende mensen ook overtuigd raken van hun kwaliteiten. Op dit moment heb ik alleen met Teun en John gesproken."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Jun 2021 om 07:33
    Pleur is op met die stukjes over Verbeek.
  • 8 Jun 2021 om 23:01
    Goede trainer met een gebruiksaanwijzing verbeek is teveel winnaar om te kunnen verliezen.. Dat is zijn grootste valkuil alles moet in de hoogste versnelling en daar moet de trainer verbeek nog steeds aan werken .. Wel mooi dat hij als ervaren en deskundige trainer weer een nieuwe club gaat trainen in Nederland. We gaan het zijn wat en hoe hij deze club gaat laten spelen en of de spelers zijn ideeën kunnen uitvoeren.
  • 8 Jun 2021 om 22:08
    Bizar dat hij nog bij een club trainer kan worden.
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›