Derksen over Verbeek: ''Het ging redelijk goed, totdat hij kwam''

2
Derksen over Verbeek: ''Het ging redelijk goed, totdat hij kwam''

Het Almere City van Gertjan Verbeek staat momenteel op de zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De Flevolanders kwamen vorig seizoen nog tot de play-offs, maar bungelen nu met de oud-trainer van FC Twente onderaan de ranglijst.

Analist Johan Derksen ziet dat de trainerscarrière van Verbeek een deuk heeft opgelopen. "Gertjan zat bij AZ, Feyenoord, FC Twente en SC Heerenveen. Dat zijn allemaal goede clubs", zo begint Derksen bij Veronica Inside. "Ik vind het heel moedig van hem dat hij nu bij Almere City zit, maar je status krijgt zo wel een deuk."

"Het zit op dit moment wat tegen, maar ik zie in Gertjan nog steeds een echte trainer", vervolgt Derksen. "En ik hoop alleen dat hij daar bij Almere de kans krijgt om iets op te bouwen." Toch weet de analist ook dat de Eerste Divisieclub vorig jaar nog in de play-offs speelde. "Het ging redelijk goed bij Almere City, totdat hij kwam", aldus Derksen.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Oct 2021 om 00:57
    Zal wel een vast een vooropgezet plan van hem zijn zodat hij straks weer weg moet en zijn 250.000 euro vergoeding kan opstrijken.
  • 6 Oct 2021 om 18:59
    Niet allen bij Almere..
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›