Beste catering in De Grolsch Veste: ''Broodje Twenteham is de hardloper''

4
Beste catering in De Grolsch Veste: ''Broodje Twenteham is de hardloper''

FC Twente heeft dit seizoen de beste catering van de Eredivisie. Dat blijkt uit het jaarlijkse Fan Onderzoek van de Eredivisie. Hierin is onder andere gekeken naar de kwaliteit van de producten, de klantvriendelijkheid van personeel, het aantal verkooppunten en het assortiment. De Enschedese club houdt AZ en SC Heerenveen achter zich op het gebied van catering.

"We proberen onze supporters zo goed mogelijk te bedienen met de faciliteiten die we hebben", zegt Harry Peters, coördinator publiekscatering bij FC Twente. "Op de tweede ring hebben we ruim voldoende capaciteit. In de gracht, die al in 1998 gebouwd is, werken we ondanks de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk. Door het assortiment niet te breed te maken proberen we de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Daarnaast verkopen we uitsluitend A-merk producten tegen een eerlijke prijs."

Peters heeft zelf een favoriet in het assortiment. "Uiteraard verkopen we graag een biertje. Het is een mooi product en is snel te tappen", geeft hij aan. "Een ander product waar ik zelf trots op ben is het broodje Twenteham. Het is ooit door mijn vader (Harry Peters sr.) ontwikkeld in onze slagerij. Sindsdien hebben er al vele mensen van genoten op allerlei evenementen, en vanaf 1998 in het stadion verkrijgbaar. Het is de hardloper in ons food-assortiment. Tussen de wedstrijden door maken we de Twenteham nog steeds zelf in Hengelo."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 Apr 2016 om 09:39
  Das mooi en het broodje is lekker ...MAAR.. We staan daardoor veel te lang in de rij voor het bier.....!!!!! De catering moet eten en drinken scheiden.!!!!!!
 • 28 Apr 2016 om 08:31
  He Harry bedankt!!
 • 27 Apr 2016 om 21:49
  Zonder broodje beenham geen wedstrijd van Twente.
 • 27 Apr 2016 om 20:10
  Ikzeg nog niet geprobeerd. Maar ga het zeker proberen.
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›