Hooiveld loopt blessure op bij beloften, El Hamdaoui na een helft gewisseld

Jong FC Twente speelt op dit moment een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong NEC en de Tukkers hebben al twee keer gewisseld. Jos Hooiveld viel namelijk uit met een blessure, zo weet Stan Waning te melden.

Het is vooralsnog onbekend wat de ernst van zijn blessure is. Mounir El Hamdaoui, die sinds vorige week meetraint bij de beloften, is na één helft gewisseld. De 33-jarige aanvaller kreeg twee grote kansen, maar had 'pech in de afronding'.

Op het moment van schrijven is de stand nog 0-0, maar volgens de verslaggever van de Tubantia hadden de bezoekers al wel voor moeten staan. "Zuivere goal Laukart niet toegekend", laat hij weten via Twitter.

Geen goals in de eerste helft bij Jong NEC - Jong FC Twente. Twee grote kansen voor El Hamdaoui die pech had in de afronding. Zuivere goal Laukart niet toegekend. Hooiveld geblesseerd uitgevallen. #NEC #fctwente