Castaignos: ''Feyenoord, FC Twente, Inter en nu bij Vitesse op de bank''

( 1 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Castaignos: ''Feyenoord, FC Twente, Inter en nu bij Vitesse op de bank''

Luc Castaignos stond in het verleden als een groot talent te boek bij Feyenoord. De voormalig FC Twente-aanvaller wist de hoge verwachtingen echter niet waar te maken en leverde, na een mislukt avontuur bij Sporting Portugal, zelfs fors geld in om bij Vitesse te kunnen spelen. 

"Geld is niet alles", legt hij uit in het Algemeen Dagblad. "Uiteindelijk ben ik een liefhebber. Spelen is belangrijker dan geld. Ja, dat heeft ook te maken met het punt waarop ik in mijn carrière ben beland. Ik ben als mens de laatste jaren gegroeid", constateert Castaignos.

"In mijn begintijd kon ik moeilijker met de druk omgaan", blikt hij terug. "Ik ben, door alles om mij heen, wijzer geworden. Ik ben niet bewust bezig mijn imago te verbeteren. Mensen maken fouten en dat levert bagage op. Maar het is ook het verleden", aldus Castaignos.

"Feyenoord, FC Twente, Eintracht Frankfurt, Inter Milaan, Sporting Lissabon en dan nu bij Vitesse op de bank. Nou, ik had dat alles niet willen missen", vervolgt hij tevreden. "Kijk waar ik heb gevoetbald. Dat is een prachtig lijstje en daar ben ik hartstikke trots op. Ik moet nu alleen Matavz voorbij. Daar zijn voorlopig de invalbeurten voor. Het is niet ideaal, maar zo is het nu eenmaal", besluit Castaignos nuchter. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jan 2018 om 15:02
    Als er 1 iemand makkelijk zijn geld verdiend heeft is het Castaignos. Niets presteren en miljoenen binnenharken.
    Wou dat ik zo slim was!