Stroot geniet van FC Twente-talenten: ''Zij doen het vooralsnog fantastisch''

( 1 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Stroot geniet van FC Twente-talenten: ''Zij doen het vooralsnog fantastisch''

De FC Twente Vrouwen waren afgelopen weekend op trainingskamp in Spanje en trainer Tommy Stroot nam vier jonge 'gastspeelsters' mee. Naomi Hilhorst (16), Tess Kleinsman (16), Ella Peddemors (15) en Sterre Veldhuis (15) kregen de kans om zich te bewijzen bij de Tukkers. 

"Naomi, Tess, Ella en Sterre doen het vooralsnog fantastisch", reageert de oefenmeester in de Tubantia. "Ze vechten er keihard voor om het niveau te halen en zich te meten met deze groep. Sterre heeft woensdag haar eerste speelminuten voor ons gemaakt en ook de anderen hebben gespeeld. Dat was echt een grote beloning voor al hun werklust van de afgelopen dagen", aldus Stroot. 

De Duitser beseft dat een trainingskamp goed is voor de sfeer. "Vooral de meiden hebben samen veel dingen gedaan, soms wel heel hilarisch", lacht hij. "Maandagavond gingen ze bijvoorbeeld binnen verstoppertje spelen. Dan zag je Andrine Tomter opeens in een wasmand zitten. Ook voor zulke dingen ga je natuurlijk op trainingskamp. Zodat je samen kunt lachen en het daar later nog eens over kunt hebben met z'n allen", besluit Stroot enthousiast. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2018 om 13:29
    Goed om te lezen dat ze al zo vroeg (15 en 16 jaar !) zo'n kans krijgen !