El Hamdaoui maakt indruk op Verbeek: ''Hij wil zich nog graag bewijzen''

( 2 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
El Hamdaoui maakt indruk op Verbeek: ''Hij wil zich nog graag bewijzen''

De kans is groot dat Mounir El Hamdaoui binnenkort een aanbieding tegemoet kan zien van FC Twente. Trainer Gertjan Verbeek is gecharmeerd van Mounir El Hamdaoui, die sinds vorige week op proef is bij de club uit Enschede en sinds vrijdag meetraint met de eerste selectie. 

"Wij zoeken versterking, dus dan probeer je creatief te zijn binnen de financiële mogelijkheden die we hebben", legt hij uit voor de camera van FOX Sports. "En dan moet je het dus hebben van spelers die geen verplichtingen hebben en dat heeft Mounir niet: hij staat niet onder contract bij een club."

"En huren, daar heb ik al wat over gezegd. Dat zie ik niet zitten", aldus Verbeek. "Je moet van een speler op aan kunnen. Mounir wil zich graag nog bewijzen. Hij heeft bewijsdrang en is nog niet uitgevoetbald. Als blijkt dat hij voor een versterking zou kunnen zijn, dan moet je kijken of je er financieel uitkomt." 

De oefenmeester wil nog niet verklappen of hij inmiddels al 100% overtuigd is dat El Hamdaoui een versterking is voor de Tukkers. "Dat hoort niet naar buiten te komen via een interviewtje met FOX", lacht hij. "Maar het lijkt mij dat het al opgesloten zit in het vorige antwoord", besluit Verbeek. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jan 2018 om 16:48
    Wie weet een complete aanval met Marokkaanse roots in Enschede met Assaidi, Mounir Elhamdoewie en Maher. Met Tighadoewienie op de bank.
  • 12 Jan 2018 om 16:35
    Ben heel benieuwd, het lijkt me dat hij een versterking is.