Assaidi voelt 'klik' met El Hamdaoui: ''Van mijn part mag hij komen''

( 4 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Assaidi voelt 'klik' met El Hamdaoui: ''Van mijn part mag hij komen''

Als het aan Oussama Assaidi ligt, tekent Mounir El Hamdaoui binnen afzienbare tijd een contract bij FC Twente. De 33-jarige aanvaller is sinds vorige week op proef bij de club uit Enschede en is inmiddels aangesloten bij de eerste selectie. 

Assaidi is vol lof over zijn kersverse ploeggenoot. "Mounir traint met ons mee en hij traint goed", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "We weten allemaal wat Mounir kan, dus van mijn part mag hij komen. Ik denk dat wij het goed met elkaar kunnen vinden. Vandaag op de training hebben we ook samengespeeld en dat voelde goed", aldus Assaidi, die duidelijk een 'klik' heeft met El Hamdaoui. 

"Ja, klopt", lacht hij. "Mounir kan goed voetballen en tuurlijk zoek je elkaar dan op. We zijn allebei creatief, dus dan is het wat makkelijker voetballen natuurlijk. Hij heeft heel veel ervaring en bij mooie clubs gespeeld. Het is niet aan mij of hij komt, maar ik heb hem er graag bij. Hij kan veel ervaring toevoegen en zijn kwaliteiten weten we allemaal", besluit Assaidi over de centrumspits. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Jan 2018 om 20:55
  als el hamdaoui en dan misschien maher komt dat staat volgens mij de aanval en de middenveld wel nu alleen nog 1 of 2 verdedigers bij waar al heel het seizoen het slechtste punt is van twente
 • 12 Jan 2018 om 20:42
  • Quote van 12 Jan 2018 om 17:30
   Ik zeg doen! Assaidi - El Hamdaoui lijkt me een gouden duo voorin. Hopen dat hij niet teveel salaris vraagt..
  Assaidi en El Hamdaoui kunnen elkaar goed vinden in de training. Verbeek laat ze ook in kleine groepjes samen trainen. Training heb ik gezien en Hamdaoui lijkt prima in de groep te liggen. Niets lijkt op zijn reputatie van vervelende speler. Ik zeg laat maar komen die Hamdaoui. Hij oog fris, actief en scherp.
 • 12 Jan 2018 om 17:54
  Klinkt goed, dan hebben we voorin twee behendige spelers
 • 12 Jan 2018 om 17:30
  Ik zeg doen! Assaidi - El Hamdaoui lijkt me een gouden duo voorin. Hopen dat hij niet teveel salaris vraagt..