Homepage » Hoofdnieuws » ''Het zou niet goed zijn voor de analisten als Verbeek degradeert''

''Het zou niet goed zijn voor de analisten als Verbeek degradeert''

( 2 reacties)
''Het zou niet goed zijn voor de analisten als Verbeek degradeert''

FC Twente neemt het aankomende zondag in eigen huis op tegen Sparta, de hekkensluiter van de Eredivisie. Johan Derksen beseft welke belangen er op het spel staan voor beide clubs, die vechten tegen degradatie. 

''Het zou niet goed zijn voor de analisten als Gertjan Verbeek degradeert, want dan blijkt het dus dat je een beetje geluk moet hebben met een goede selectie", legt hij uit. "Ook Dick Advocaat is afhankelijk van het materiaal dat hij tot zijn beschikking krijgt, net zoals iedere trainer", aldus Derksen. 

"Verbeek heeft ook wel wat zwakke plekken binnen zijn selectie", vervolgt hij bij Voetbal Inside. "Die laatste vier en die keeper: je houdt je hart vast. Als ze de bal in de ploeg hebben, dan gaat het wel, dan kunnen ze best aardig voetballen. Gertjan moet echter wel uitkijken", waarschuwt Derksen. 

"Ik vond het gister wel moedig dat hij daar gister bij de NOS ging zitten, maar hij zat er al met een kop van een oorwurm", constateert hij. "Want hij kan slecht tegen zijn verlies. En dan gaan ze hem ook nog eens zitten sarren, waaronder die witte Chinees", besluit Derksen over het optreden van Arno Vermeulen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Feb 2018 om 13:42
    Was ik dus niet de enige. Die had er gewoon lol in om twente en verbeek af te zeiken.
  • 13 Feb 2018 om 11:19
    Vond het gewoon stuitend hoe die Tom Egbers met zijn vragen GJ benaderde. Die Tom Egbers is totaal niet geschikt als presentator van zo'n programma.