Homepage » Hoofdnieuws » Fischer baalt: ''Dat moet snel anders, hopelijk tegen FC Twente al''

Fischer baalt: ''Dat moet snel anders, hopelijk tegen FC Twente al''

( 2 reacties)
Fischer baalt: ''Dat moet snel anders, hopelijk tegen FC Twente al''

FC Twente neemt het aankomende zondag in eigen huis op tegen Sparta en Sander Fischer beseft welke belangen er op het spel staan in de Grolsch Veste. De ervaren centrumverdediger heeft vertrouwen in een goed resultaat. 

"We voelen ons, hoe gek het ook klinkt, gewoon goed", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Voor hetzelfde geld hadden we na de winterstop geen drie maar negen punten gepakt. De verschillen met ploegen als Excelsior, Vitesse en zelfs PSV waren heel klein. Sterker: in veel gevallen waren we het betere elftal. Organisatorisch staat het gewoon prima sinds de winter", constateert Fischer.

"Alleen is het nog te vaak hetzelfde liedje: we drukken dat krachtsverschil niet uit", baalt hij. "Maar het feit dát we steeds goed meedoen, geeft ons vertrouwen in de goede afloop. We moeten niet wanhopen. Je kunt constateren dat we het plan steeds goed uitvoeren, maar dat we ons te weinig belonen. Ook tegen PSV weer", blikt Fischer terug op de nipte nederlaag tegen de club uit Eindhoven (1-2).

"Feitelijk is het natuurlijk een geweldig compliment voor ons, dat de koploper van de eredivisie het zo moeilijk heeft tegen ons", beseft hij. "Alleen koop je daar niets voor als je uiteindelijk nul punten hebt. Dat moet snel anders. Hopelijk tegen FC Twente al. Het zou fijn zijn als we in die wedstrijd wél krijgen waar we al weken recht op hebben: punten. En dat kan, heus, dit Sparta heeft kwaliteit genoeg."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Feb 2018 om 15:44
    Zelfde laken een pak had ook een twente speler kunnen zeggen!
  • 13 Feb 2018 om 13:36
    Nou wat te denken van al die missers van de scheidsrechters, er zijn ons steeds weer punten door de neus geboord,hoop dat het zondag eindelijk een keer meezit!