Homepage » Hoofdnieuws » Zorgen om Verbeek: ''Hij schreeuwt steeds harder iedereen omver''

Zorgen om Verbeek: ''Hij schreeuwt steeds harder iedereen omver''

( 6 reacties)
Zorgen om Verbeek: ''Hij schreeuwt steeds harder iedereen omver''

Nico Dijkshoorn heeft in zijn column voor Voetbal International keehard uitgehaald naar Gertjan Verbeek. De verslaggever stoort zich aan de manier waarop de hoofdtrainer annex technisch manager van FC Twente omgaat met de pers. 

"Het was een tijdje vermakelijk, deze sociaal gemankeerde houtenhuttenbouwer steeds maar weer aan te zien vallen op alles wat tegen hem spreekt, maar inmiddels begint Verbeeks gedrag mij zorgen te baren", schrijft hij. "Hij lijkt dit jaar volkomen losgezongen van iedere realiteit. En die realiteit liegt er niet om", legt Dijkshoorn uit.

"Dramatische resultaten in Duitsland, dramatische resultaten bij FC Twente, ruzies met welke journalist dan ook, zijn norse, ongegeneerde aanwezigheid in talkshows en zijn tirades als ook maar één iemand hem aanspreekt op zijn werk", somt hij op. "Een baan die hij de laatste jaren aantoonbaar belabberd uitvoert", constateert Dijkshoorn. 

"Steeds als je denkt dat het niet gekker en onbeschofter kan, dan zet Gertjan nog een tandje bij", vervolgt hij kritisch. "Hij schreeuwt steeds harder iedereen omver, omdat hij weet dat hij onkwetsbaar is. De leiding van FC Twente weet hoe het zit. Hij is authentiek. Hij kan niet anders. Zo is hij en hij zal nooit veranderen", besluit Dijkshoorn. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Mar 2018 om 16:01
  Schrijf je reactie
 • 14 Mar 2018 om 08:32
  • Quote van 14 Mar 2018 om 00:35
   Trump is een zieke psychopaat. Verbeek is alleen een beetje de weg kwijt....
  Zelfs presidenten worden hier geframed op dit forum. Houdt dit niveau vast heren. Chapeau!
 • 14 Mar 2018 om 00:54
  Ikzeg. Wat er nu gezegt wordt over gjv. Is niet niets. Maar er zit zeker een kern van waarheid in helaas. Ik heb van af het begin gezegd, haal hem niet binnen. Maar helaas ben ik ook maar een support. Waar niet naar geluisterd. Wordt. Helaas staan wij kwa voetbal er slecht voor. En we staan met gjv er slecht voor.we worden overal uitgelachen. En iedereen buiten onze club om ziet ons graag degraderen. Wat moet er nu gebeuren. Om is niet uitgelachen te worden. Daar is maar een medicijn voor. De mouwen op stropen en alle 7 wedstrijden strijden voor ons fctwente. En winnen van al die 7 clubs zowel uit als thuis. En toen werd ik wakker. Wou ik word niet meer uitgelachen. Dat is wat wij moeten doen.
 • 14 Mar 2018 om 00:35
  • Quote van 13 Mar 2018 om 21:24
   Lijkt wel een beetje op the Donald!
  Trump is een zieke psychopaat. Verbeek is alleen een beetje de weg kwijt....
 • 13 Mar 2018 om 21:27
  Ja, en nog een paar jaar Twente dan komt hij financieel ook wat beter uit de verf. Volkomen terechte constatering van deze Nico. Het is ongelikte bullebak met weinig op zijn conduite-staat.
 • 13 Mar 2018 om 21:24
  Lijkt wel een beetje op the Donald!