Homepage » Hoofdnieuws » ''Bij Heracles meer fluitconcerten gehoord dan hier in een heel jaar''

''Bij Heracles meer fluitconcerten gehoord dan hier in een heel jaar''

( 5 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
''Bij Heracles meer fluitconcerten gehoord dan hier in een heel jaar''

FC Twente neemt het dinsdagavond in eigen huis op tegen PEC Zwolle, de nummer zeven van de Eredivisie. De club uit Enschede snakt naar een overwinning en Leon ten Voorde hoopt dat de Tukkers eindelijk weer eens drie punten pakken. Hij voorspelt een 3-1 zege. 

"Zwolle is na de winterstop ook niet zo goed meer, het moet toch een keer gaan gebeuren”, vertelt hij op de website van de Tubantia. "Je moet je toch ergens aan vasthouden, anders hoeven ze niet meer te gaan voetballen", aldus Ten Voorde, die nog wel 'iets kwijt wil' over de fans van Heracles Almelo. 

"Vrijdagavond zaten we in het stadion en Kuwas miste een penalty en meteen daarna kwamen de fluitconcerten", blikt hij terug. "Bij elke bal die mis ging, werd er gefloten. Op die avond heb ik meer fluitconcerten gehoord dan in een heel jaar hier in de Grolsch Veste, waar er veel meer reden is om te fluiten. Er werd zo snel gefloten daar", besluit ten Voorde kritisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Apr 2018 om 16:43
  Volstrekt logisch dat ze daar sneller fluiten . Dat komt hoofdzakelijk door die chemische rotzooi die ze kunstgras noemen . En niet te vergeten die ziek makende korels dier erop liggen. Bizar dat ze deze velden niet verbieden in verband met gezondheidsrisico's. . Ja er zijn talloze mensen die dit ontkennen , jaren geleden was roken ook gezond vraag het nu maar aan een longarts.
 • 17 Apr 2018 om 12:53
  Het gaat me niet om hoeveel we winnen. We MOETEN winnen. Dat moesten we echter al zo lang. Het ligt niet aan ons supporters. Hun moeten het op het veld doen. Als je dan net zo speelt als de eerste helft tegen ADO, en dat vasthouden, komt het goed.
 • 17 Apr 2018 om 12:49
  Ik denk dat we winnen met 3-2!
 • 17 Apr 2018 om 11:51
  Waarom nu negatief over Heracles leonie? Zodat ze ons het laatste zetje kunne geven?
 • 17 Apr 2018 om 11:40
  Zal me toch wat zijn als we de komende drie wedstrijden winnnen. Ga vandaag vanuit dat we gewoon gelijkspelen, zal mooi zijn als we 3 punten pakken.
zaterdag 26 januari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›