VIDEO | Samenvatting: FC Twente speelt laatste wedstrijd gelijk tegen NAC

FC Twente heeft zondagmiddag in eigen huis een punt gepakt tegen NAC Breda. Na 90 minuten stond het 1-1 in De Grolsch Veste.

FC Twente had het moeilijk in het eerste kwartier van het duel en kwam dan ook op achterstand. Menno Koch kon na geklungel achterin profiteren. Vlak voor rust kwam de ploeg uit Enschede op gelijke hoogte via Dylan George. De aanvaller klopte doelman Nigel Bertrams met een schot laag in de hoek. Het duel werd tussentijds nog kort stilgelegd nadat er vuurwerk op het veld werd gegooid.

In de tweede helft kregen beide ploegen voldoende kansen. Zo trof Pablo Mari de paal namens NAC. Tom Boere kreeg in de rebound een kans om op doel te schieten, maar de aanvaller schoot de bal hard de tribune in. Beide teams wisten niet meer te scoren, waardoor FC Twente het seizoen afsloot met een 1-1 gelijkspel.