Brondeel reageert op geruchten: ''Die dingen kloppen absoluut niet''

Bij FC Twente stond afgelopen zondag de Open Dag op het programma en de spelers van de club uit Enschede hebben het uitstekend naar hun zin gehad. Jorn Brondeel heeft sowieso een geweldig weekend achter de rug. 

"België doet het heel goed, maar vandaag (zondag, red.) is weer een schitterende dag hier", vertelt hij voor de camera van 1Twente. "Lekker weer, veel volk, amusement: wat moet een mens nog meer hebben? Sommigen dragen ook een shirt van België, dat is wel leuk om te zien", aldus Brondeel. 

De doelman weet nog niet of hij het seizoen afmaakt bij de club uit Enschede. "Er wordt natuurlijk veel gezegd, maar niet alles klopt", reageert hij. "Ik heb ook veel dingen gelezen en gehoord. Maar mijn focus ligt op FC Twente, laten we het daar op houden. Ik heb heel veel zin om hier te starten, meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen", vertelt Brondeel, die een langer verblijf bij de Tukkers zeker niet uitsluit. 

"Op het einde van vorig seizoen werd gezegd dat ik de club absoluut zou verlaten en dat ik had aangegeven dat ik de club wil verlaten, maar die dingen kloppen absoluut niet", benadrukt hij. "Ik weet ook niet hoe dat in de media is gekomen. Nu zijn er 'dingen' geschreven worden over andere clubs. Bepaalde dingen kloppen wel, maar ook niet alles", vervolgt Brondeel.

"Voor mij is belangrijk dat de focus hier ligt, maar in het voetbal weet je het nooit. Er is interesse, dat wel", bevestigt hij. "Als er Eredivisie-clubs komen of clubs uit hoogste divisies uit andere landen of zo, dan denk je: zullen we het eens bekijken? Maar als er verder niks concreets komt, dan is het voor mij gewoon eenvoudig en heb ik geen zin om daar verder aandacht aan te besteden. Dan blijft voor mij het project hier het enige wat telt", besluit Brondeel vastberaden. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand