Home Vak-P blijft dicht na hoger beroep: ''Ziekelijke leugens en verdraaiingen''

Het supportershome van Vak-P heeft geen horecavergunning gekregen. Dat meldt Vak-P in een statement op Facebook. Op 14 juni diende het hoger beroep in Zwolle, maar het hoger beroep is nu dus ongegrond verklaard. 

'Beste leden,

Gisteren ontvingen we de uitspraak van de rechter naar aanleiding van het hoger beroep welke op 14 juni j.l. in Zwolle heeft gediend.

Ons hoger beroep is ongegrond verklaard, we hebben geen horeca vergunning en gaan dus niet open.

Ergens hadden we dit wel zien aankomen, gezien de talloze ziekelijke leugens en verdraaiingen die men heeft gedaan om het eigen straatje schoon te vegen.

Valse beschuldigingen, leugens aan ons adres, afspraken welke niet nagekomen werden tot aan het posten door politie bij de prive adressen van de bestuursleden; alles is blijkbaar geoorloofd voor 11 gram hardrugs.

Daar het bestuur in de gesprekken direct afstand heeft genomen van elke vorm van drugs in en rondom het stadion, overal aan mee wou werken en meedenken om het zoveel mogelijk tegen te gaan ( voorkomen is een illusie als men de drugs al niet eens buiten de eigen landsgrenzen kan houden) bleek dit toch niet genoeg.

Men vergeet blijkbaar erg gemakkelijk dat wij alles op vrijwillige basis en met hart en ziel voor de club en de vereniging/supportershome, welke 60 uur per jaar open is, doen.

Dat justitie zelf notabene aangeeft te weten welke personen ze moeten hebben, zijn wij blijkbaar een mooi doelwit om 2 vliegen in 1 klap te slaan. Vak-P moest kapot, en om dat te bereiken mocht en kon alles.

Natuurlijk zullen wij ook fouten gemaakt hebben, maar geen fouten welke mensen beschadigd hebben.

Wij zijn altijd, met het verenigingsbelang voorop, open en eerlijk de strijd aangegaan.

Wij zullen ons als bestuur beraden op de te nemen stappen, en zullen dit zsm aan jullie terugkoppelen.

Bestuur Supportersvereniging Vak-P' 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand