Homepage » Hoofdnieuws » ''Eto'o is een oom van me, maar daar praat ik liever niet over''

''Eto'o is een oom van me, maar daar praat ik liever niet over''

( 1 reacties)
''Eto'o is een oom van me, maar daar praat ik liever niet over''

Ulrich Bapoh lijkt op een basisplaats af te stevenen bij FC Twente. De huurling van Bochum, die in de voorbereiding al als centrumspits, nummer tien en hangende linksbuiten speelde, heeft het vooralsnog uitstekend naar zijn zin bij de club uit Enschede. 

"De spelers gaan hier beter met elkaar om dan in Duitsland", legt hij uit. "Het is een stuk relaxter, er is meer plezier in de kleedkamer en de hiërarchie is veel minder sterk. De oudere spelers voelen zich nergens te groot voor en laten de jongeren echt niet met alle spullen sjouwen - iedereen helpt elkaar", aldus Bapoh, die gezien zijn leeftijd - 19 jaar - al een indrukwekkende bouw heeft. 

"Hoe het komt dat ik fysiek zo sterk ben? Dat zit voor een deel in de genen", vervolgt hij. "En ik heb als jonge jongen veel in mijn lichaam geïnvesteerd. Klopt, Samuel Eto'o is een oom van me, maar eerlijk gezegd praat ik daar liever niet over. Anders word je constant vergeleken. Hij is een halfbroer van mijn vader. Ik zou niet weten of hij weet dat ik nu bij FC Twente speel. Ik denk dat hij me niet eens herkent. Ik heb hem in mijn leven maar één keer ontmoet", besluit Bapoh. 

Foto via: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Aug 2018 om 15:11
    Dat is iig mooi nuchter. Geen spannend verhaal over zijn oom waar de media van smult, maar gewoon 'ik denk dat hij mij niet eens herkent'