Vennegoor of Hesselink maakt promotie bij PSV: ''Prachtig beroep''

( 4 reacties)
Vennegoor of Hesselink maakt promotie bij PSV: ''Prachtig beroep''

Jan Vennegoor of Hesselink is de nieuwe hoofdscout van PSV, zo laat de club uit Eindhoven weten via de officiële kanalen. De voormalig FC Twente-aanvaller is de opvolger van John de Jong, die inmiddels werkzaam is als technisch manager.

"Jan draait inmiddels bijna vier jaar mee in de scouting en heeft in die periode een uitstekende indruk gemaakt. Een leidinggevende rol is een passende, volgende stap", legt De Jong (de opvolger van Marcel Brands) uit op de officiële website van PSV.

"We hanteren hier al een aantal jaren een bepaald sportief beleid", vervolgt hij. "In het kader van de continuïteit is het erg waardevol als je het vertrek van sommige mensen op kunt vangen met collega's die gewend zijn aan de manier van werken en de eisen die we stellen. We zijn er blij mee dat Jan mij op wil volgen", besluit De Jong enthousiast. 

Vennegoor of Hesselink was sinds januari 2016 al senior scout bij PSV en draaide daarvoor al een jaar mee in een oriënterende rol. "Ik vind het een prachtig beroep", reageert de voormalig profvoetballer. "We zijn wereldwijd op zoek naar spelers die ons beter kunnen maken. Het is eervol dat ik het team van scouts nu mag aansturen", besluit 'JVOH'. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Oct 2018 om 10:25
  Toekomstige TD van FCT. . . Doet nu wat ervaring op , goede leerschool.
  Gefeliciteerd Jan !
 • 11 Oct 2018 om 17:29
  • Quote van 11 Oct 2018 om 17:19
   Leuk voor hem, het interesseert me echter geen reet.
  Maar wel mooi dat je iig toch de moeite neemt om een reactie te plaatsen! ;)
 • 11 Oct 2018 om 17:19
  Leuk voor hem, het interesseert me echter geen reet.
 • 11 Oct 2018 om 17:17
  Schrijf je reactie