Ten Voorde: ''Ik sluit niet uit dat ze wel wat gaan doen in de winter''

( 2 reacties)
Ten Voorde: ''Ik sluit niet uit dat ze wel wat gaan doen in de winter''

FC Twente moet het zondag tegen MVV Maastricht stellen zonder internationals Matthew Smith en Michaël Maria. Vanaf komend seizoen wordt er in de Keuken Kampioen Divisie niet meer gespeeld in interlandweekenden. Leon ten Voorde vindt dat een goede zaak.

"Maar ik ga ervan uit dat ze volgend jaar niet meer in de Eerste Divisie spelen en dat ze er geen last meer van hebben", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Eerlijk gezegd durf ik er nog helemaal niets van te zeggen. Je weet helemaal niet wat er in de winterstop gaat gebeuren."

"Wat ik wel weet is dat ze bij FC Twente heel blij zijn als ze in de winterstop op deze positie staan, zo dicht achter de koploper", vervolgt de clubwatcher van TC Tubantia. "Er komen dan wat spelers terug en er komt misschien wel wat nieuws bij. Ik sluit niet uit dat ze wel wat gaan doen in de winter, als ze er goed bij staan."

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Oct 2018 om 14:34
    Er moet zeker iets gebeuren. Je kunt niet reikhalzend uitkijken naar en hopen op onze "eeuwig" geblesseerden. Één pot op kunstgras en een verkeerde beweging en ze zitten weer in de lappenmand GTST te kijken. Meer scoren is het devies...dus er moet absoluut een spits bijkomen.
  • 12 Oct 2018 om 14:24
    Ja , Kerst en oud en noeuw vieren en toosten op een.goed 2019!