''Waarom zouden wij bij FC Twente dan niet kunnen winnen?''

( 0 reacties)
''Waarom zouden wij bij FC Twente dan niet kunnen winnen?''

Almere City is op dit moment, samen met Sparta, de koploper van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie. De 27-jarige aanvoerder Tim Receveur kijkt uit naar de krakers tegen Go Ahead Eagles en FC Twente. 

"Je weet dat je bij een zege weer laat zien dat je echt meedoet", blikt hij vooruit. "Dit is tegen een directe concurrent, dus dat leeft wel heel erg. Het voelt goed dat mensen merken dat wij echt meedoen. Als we van Go Ahead Eagles winnen, dan is het echt reëel om te zeggen dat we voorlopig meestrijden om de bovenste plekken", aldus Receveur, die nog niet weet of zijn ploeg kampioenskandidaat is. 

"Een aantal ploegen, waaronder de teams met een grote naam, zal waarschijnlijk lang bij elkaar blijven. Ik denk dat wij ons daarin kunnen mengen", reageert hij. "Er is eigenlijk geen ploeg die er echt bovenuit steekt, dus dan denk je 'waarom niet?' Fortuna heeft het vorig jaar ook geflikt. Als AZ met Ajax en PSV in de competitie zit, weten ze dat ze geen kampioen worden. Dat is bij ons niet zo", beseft Receveur. 

"Elke keer heb je het gevoel dat we kunnen winnen met onze selectie", vervolgt de middenvelder op de website van FC Update. "Volgende week spelen we tegen FC Twente. Die verloren van MVV-thuis, dus waarom zouden wij daar dan niet kunnen winnen? We gaan er in ieder geval voor", besluit Receveur. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!