Koppers blikt terug: ''Het werd daar een financiële puinhoop''

( 3 reacties)
Koppers blikt terug: ''Het werd daar een financiële puinhoop''

Dico Koppers stond in het verleden onder contract bij FC Twente en de vleugelverdediger kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn periode bij de club uit Enschede. De 26-jarige linkspoot kende een roerige tijd bij de Tukkers. 

"We hadden een goed team en werden derde in de competitie", blikt hij terug op de website van Ajax Showtime. "Het was een leuke periode waarin ikzelf heel goed voetbalde. Maar op een gegeven moment werd het daar een financiële puinhoop. Mijn contract werd niet verlengd, omdat ze geen geld hadden", aldus Koppers, die nu al enkele maanden in de ziekenboeg zit bij PEC Zwolle. 

"De laatste tijd is het niet top geweest en dan druk ik mij heel zachtjes uit", erkent hij. "Ik ben voor de tweede keer door mijn achillespees gescheurd, toen ik ruim over de helft was. Daarom lig ik er nu al zo'n negen maanden uit. Normaal staat er zes tot negen maanden voor. Ik hoop dat ik alles nu heb gehad. Het zou lekker zijn als ik hierna een paar jaar niks heb", vervolgt Koppers.

Bij de Eredivisionist heeft hij een aflopend contract. "We hebben over verlengen nog niet gesproken. Eerst moet ik laten zien hoe ik ervoor sta", beseft hij. "Ik wil gewoon fit worden. Vanaf dan kijken we verder. Ik ben 26 dus de tijd begint wel te dringen. Ze zeggen dat je op deze leeftijd piekt als voetballer. Laten we het hopen, haha. Dat zou mooi zijn. Als ik eenmaal ga spelen, komt het wel goed. Is het niet bij PEC, dan bij een andere club", besluit Koppers realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 20 Oct 2018 om 09:26
  • Quote van 20 Oct 2018 om 08:55
   Opdonderen met dat Amsterdamse tuig
  Hij zegt toch niks verkeerd? Hij is gewoon eerlijk.
 • 20 Oct 2018 om 08:55
  Opdonderen met dat Amsterdamse tuig
 • 19 Oct 2018 om 16:51
  De zielenpoot!