Peters blikt terug: ''Ja, er waren meer clubs in de markt''

( 0 reacties)
Peters blikt terug: ''Ja, er waren meer clubs in de markt''

Cas Peters had vorig seizoen een belangrijk aandeel in de promotie van FC Emmen, maar de 25-jarige aanvaller vertrok afgelopen zomer naar FC Volendam. Het voormalig FC Twente-talent wilde in de Eredivisie geen genoegen nemen met een reserverol. 

“Toen ik van trainer Lukkien te horen kreeg dat ik niet meer verzekerd was van een basisplaats, wilde ik weg", vertelt hij op de website van zijn huidige werkgever. "Ja, er waren meer clubs in de markt, maar bij FC Volendam had ik het beste gevoel. Ook Jan Smit overtuigde me dat ik hier op mijn plek zou zijn."

"Ik logeerde in de eerste drie weken in hotels in Edam en Volendam en ging elke dag uit eten. Elke dag buiten de deur eten verveelt gauw. Ik ben blij dat ik nu met mijn vriendin een eigen plekje heb in Purmerend. Dat bevalt een stuk beter", aldus Peters, die blij is met trainer Hans de Koning. 

"We spelen onder zijn leiding aanvallender", legt hij uit. "De trainingen zijn in het begin van de week zwaar en daarna gaat de handrem er wat op. In de Keuken Kampioen Divisie wordt op hoog niveau gespeeld. Meerdere clubs zijn titelkandidaat. Ik verwacht nu zelf alle wedstrijden te spelen. En natuurlijk dit seizoen nog een vijftiental doelpunten te maken", besluit Peters optimistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!