AD deelt drie dikke onvoldoendes uit na ruime nederlaag FC Twente FC Twente-fans massaal naar bekerduel met Go Ahead Eagles (update) Garcia hoopt op vier versterkingen: ''We hebben killers nodig'' Nakamura: ''Garcia zei nog 'kop op', maar ja, dat valt niet mee'' VIDEO: Publiek FC Twente is het stadion al uit tijdens 'ererondje' spelers

FC Den Bosch al zes duels ongeslagen: ''Dat is niet voor niets''

( 3 reacties)
FC Den Bosch al zes duels ongeslagen: ''Dat is niet voor niets''

FC Twente neemt het vrijdagavond op tegen FC Den Bosch, de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie. Het verschil tussen beide clubs bedraagt slechts één punt en Marino Pusic beseft dan ook welke belangen er op het spel staan. 

"De laatste zes duels heeft Den Bosch gewonnen en dat is niet voor niets", waarschuwt de oefenmeester op de clubsite. "Ze blijven winnen en het verschil op de ranglijst is een punt, de topper van deze speelronde. Een lastige klus voor ons, maar ook voor hen", benadrukt Pusic. 

“Ik heb Den Bosch afgelopen week tegen Jong PSV (1-0, red.) live in actie gezien", vervolgt hij. "Den Bosch is een fysiek sterke en stugge ploeg. Ze zijn goed georganiseerd en kunnen goed de fouten van de tegenstander afwachten om dan in de omschakeling toe te slaan", besluit Pusic. 

Foto via: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2018 om 23:19
    Trek de achterboks ma weer an droeftoeter!
  • 8 Nov 2018 om 21:00
    Ja en we zitten nog in de voorbereiding. We zijn nog niet ingespeeld. Bonuspunten etc etc. Zoiets toch Pusic.....
  • 8 Nov 2018 om 18:43
    Simpel dus geen fouten maken!
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›