''Het is een belangrijk duel, Ajax heeft wat punten laten liggen''

( 0 reacties)
''Het is een belangrijk duel, Ajax heeft wat punten laten liggen''

De FC Twente Vrouwen gaan vrijdagavond in Amsterdam op bezoek bij Ajax Vrouwen en dat is voor de club uit Enschede alweer de derde wedstrijd in een week tijd. Joëlle Smits heeft een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd van dinsdag tegen PEC Zwolle.

“Het is heel fijn om met 4-0 te winnen", legt ze uit op de website van FC Twente. "We hebben in de eerste periode wat punten laten liggen, maar nu loopt het goed. Nu gaat het weer lekker. Tegen PEC Zwolle zag je ook dat iedereen er vol voor wilde knokken. Niet een bepaalde periode in het duel, maar de hele wedstrijd. Dan kan je zo een resultaat neer zetten", aldus Smits.

"De tegenstander was echt niet minder dan de vorige keer, maar wij lieten zien wat we kunnen", vervolgt ze tevreden. "We werkten keihard om de 0 achterin te houden en voorin werd ook goed werk geleverd. Een schitterende teamprestatie, wat perspectief biedt voor de komende wedstrijden", constateert Smits, die beseft welke belangen er op het spel staan tegen de ploeg van trainer Benno Nihom.

“Het is wederom een belangrijk duel. Het zal een gelijk opgaande wedstrijd worden, want beide ploegen willen bovenin mee draaien. Ajax heeft wat punten laten liggen en dat kan twee dingen doen met een ploeg. Of ze zitten in een flow dat niets lukt of ze tonen nog meer inzet en het lek komt boven. Dat is afwachten en lastig in te schatten. Het zal een duel zijn van twee teams die vol voor de overwinning gaan, maar ik heb er vertrouwen in dat wij aan het eind van de avond met de drie punten aan de haal gaan.”

Foto via: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!