Nakamura verslagen: ''Het ergste wat je kan overkomen'' VIDEO: Publiek FC Twente is het stadion al uit tijdens 'ererondje' spelers ''Een signaal geef je op een andere manier af. Dit is amateuristisch'' Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer''

Heubach blikt terug: ''Dat liet ik na afloop aan de Ajax-fans zien''

( 6 reacties)
Heubach blikt terug: ''Dat liet ik na afloop aan de Ajax-fans zien''

Jeroen Heubach bewaart nog altijd geweldige herinneringen aan zijn loopbaan als speler van FC Twente. De linksback, die ook nog uitkwam voor MVV en NEC, wist met de club uit Enschede onder andere de KNVB Beker te winnen in 2001. 

"Of de bekerwinst het hoogtepunt uit mijn loopbaan is? Lastige vraag... In mijn laatste jaar werd Twente ook nog kampioen, he", blikt hij terug. "Al was ik de tweede seizoenshelft verhuurd aan NEC, omdat ik in Enschede niet meer aan spelen toekwam", vertelt Heubach. 

"Het voelde dan ook niet helemaal als mijn titel, maar in de laatste competitiewedstrijd - uitgerekend tegen achtervolger Ajax - had ik wel een kampioensshirt van Twente onder mijn NEC-shirt aan. Dat liet ik na afloop aan de Ajax-fans zien", vervolgt hij in gesprek met Voetbal International. 

"Waren ze niet zo blij mee... Bij NEC trouwens ook niet", lacht Heubach. "De KNVB wilde mij zelfs schorsen, maar dat maakte niet uit, want ik zou toch al stoppen, hahaha! Misschien is uiteindelijk die beker toch net wat mooier voor mij, omdat ik die finale wél heb gespeeld", besluit hij trots. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 5 Dec 2018 om 17:23
  HH Heubach Hooligan
 • 5 Dec 2018 om 15:27
  Geen grote voetballer , wel juiste mentaliteit en echte clubliefde
 • 5 Dec 2018 om 13:40
  Held!!!
 • 5 Dec 2018 om 13:30
  Weet zeker dat wanneer hij nu zijn voetbalschoenen aantrekt hij beter is dan Ricardinho haha.
 • 5 Dec 2018 om 13:00
  En zo ist, hij deelde nog wel eens een x een rotschop uit,maar dan was iedereen wel weer bij de les!
 • 5 Dec 2018 om 12:58
  Ikzeg. Hij had de mentaliteit die ik mis. Bij ons fctwente.
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›