De Koning haalt uit: ''Wie was hij dan met zijn nul ervaring?''

( 1 reacties)
De Koning haalt uit: ''Wie was hij dan met zijn nul ervaring?''

Hans de Koning staat tegenwoordig als trainer aan het roer bij FC Volendam, de eerstvolgende tegenstander van FC Twente. De oefenmeester bewaart echter nog altijd slechte herinneringen aan zijn ontslag bij Go Ahead Eagles. 

"Ik ben nooit boos, kwaad of teleurgesteld, maar toen ze me daar ontsloegen was ik dat allemaal wel en nog tegelijk ook", blikt hij terug. "Ik zie mijn vertrek vooral als een smetje, omdat het mijn eerste en enige ontslag is geweest en ze onder mijn leiding nóóit waren gedegradeerd", aldus De Koning. 

"Ik ben toen kapot gemaakt door een voormalig hoofd opleiding van FC Twente die daar was weggestuurd, maar zulke goede ingangen in Deventer had dat-ie technisch directeur kon worden: Dennis Bekking", vervolgt hij in gesprek met Voetbal International. "Deze 'td' wilde me iedere maandag gaan bevragen... Wie was hij dan met zijn nul ervaring? Enfin, het begin van het einde", constateert De Koning. 

"Ik was nog niet weg of mijn opvolger (Robert Maaskant, red.) won met 1-0 bij Twente, kreeg ik op vakantie in Spanje wel effe een kets van op mijn kanis", vervolgt de voormalig FC Twente-doelman. "Hij ging alles anders doen, heel verdedigend, nul intitiatief en wat leverde het op? Nada, kansloos eruit. Zonde, want Go Ahead, já, dat was wel een cluppie, hoor, ge-wel-dig", besluit De Koning. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Dec 2018 om 11:19
    Tsja.... ik weet niet of dit zo verstandig is. Oncollegiaal, not done, ongeacht, de vuile BVO-was blijft binnen.