Evrard: ''Dan steken wij de drie punten in eigen zak''

( 1 reacties)
Evrard: ''Dan steken wij de drie punten in eigen zak''

FC Twente Vrouwen heeft een druk programma. In een week tijd komen zij drie keer in actie. Komende vrijdag speelt de ploeg van Tommy Stroot de topper tegen ADO Den Haag. Nicky Evrard hoopt dat de goede afgelopen periode een vervolg krijgt.

"We hebben laten zien dat we goed bezig zijn. Misschien is revanche niet het goed woord, maar we lieten zien dat we een sterke ploeg zijn. In de eerste helft wist Ajax niet goed waar ze het moesten zoeken. Gelukkig pakken we vlak voor tijd dan de drie punten en dan stap je met een lekker gevoel van het veld. We hebben met passie en veel vertrouwen gespeeld en dan gaat alles lopen. Het was dan ook een lekkere overwinning", begint Evrard op de officiële clubwebsite van de Tukkers.

Door de knappe overwinning op Ajax, staat FC Twente Vrouwen op de tweede plaats, met een wedstrijd meer en twee punten meer dan Ajax. "Zoals al eerder aangegeven zijn we goed bezig. De verdediging geeft weinig weg en de aanvallers weten steeds makkelijker het doel te vinden. Tegen ADO Den Haag moeten we er daarom weer vol in gaan. We hebben ook nog wat recht te zetten tegen die ploeg. Ik verwacht dat het een wedstrijd wordt met veel strijd van beide zijdes", vervolgt de speelster van de Tukkers. "ADO Den Haag is natuurlijk ook een sterke tegenstander, maar als wij ons eigen spelletje kunnen spelen moet het goed komen. Dan steken wij de drie punten in eigen zak."

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2018 om 00:03
    Echt heeeeel gaaf!