''We moeten onze wedstrijden winnen en niet naar anderen kijken''

( 3 reacties)
''We moeten onze wedstrijden winnen en niet naar anderen kijken''

Ondanks dat er een lichte crisis heerst bij FC Twente, zag het er de afgelopen dagen ontspannen uit bij de trainingen van de Tukkers. Peet Bijen erkent dat het een rustige week was, waarin ze wel goed hebben getraind.

"Het klopt dat het ontspannen was, we werken gewoon toe naar de volgende wedstrijd. We gaan 'gewoon' een wedstrijd spelen. We hebben ons hetzelfde voorbereid. We gaan naar Volendam toe om te gaan voor de winst", begint Bijen. "We hebben de vorige wedstrijd gewist en gaan met een schone lei naar Volendam toe en gaan daarvoor de winst om een lekkere serie neer te gaan zetten."

Bijen beseft zich dat afgelopen vrijdag niet zomaar een nederlaag was. "We weten allemaal wat er in die wedstrijd gebeurde, maar we moeten die knop snel omzetten. Vergeten wat er is gebeurd en doorgaan", vervolgt Bijen. "Iedereen bovenin heeft punten laten liggen, dat is juist het jammere aan onze nederlaag. Maar goed, we staan er gelukkig nog bij. Dat gaan we dit weekend goed maken."

"Wij moeten niet die verrassing zijn, zoals in de hele competitie. Wij moeten onze wedstrijden gewoon winnen en niet kijken naar anderen. We weten dat het veel beter kan, maar laten we eerst ons gaan richten op een zege. Daarna moeten we ons richten op het spelbeeld", vervolgt Bijen in gesprek met 1Twente. "We kunnen veel beter. Zie de wedstrijd tegen Groningen. Ze willen graag doordekken, maar we gaan ons eigen spel spelen en even een goaltje meepikken als het kan", zegt Bijen met een knipoog.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2018 om 15:33
    Je moet de vorige wedstrijd juist niet wissen maar er van leren! Ik hoor steeds weer over de wedstrijd thuis tegen Ajax 2,maar de wedstrijden er voor waren net zo! Dus kunnen ze echt wel beter???
  • 6 Dec 2018 om 20:28
    gewoon een wedstrijd spelen nee meneer bijen jullie moeten gewoon snot voor de ogen strijden en zorgen dat je wint en dat elke week weer
  • 6 Dec 2018 om 19:43
    Knuffel sessies, onder genot van een kop koffie bij praten en we gaan verder. Waarom ons druk maken, draaien nog steeds mee boven in. Ach en als twente op houd te bestaan gaan er lekker naar een volgende clubs, want wij zijn niet getrouwd met twente. Onze spelers allemaal ontslaan, gewoon met de jeugd resultaat zal hetzelfde zijn.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›