Brama: ''Ik zie ons spel graag veranderen, maar vrijdag moet het onze kant opvallen''

4
Brama: ''Ik zie ons spel graag veranderen, maar vrijdag moet het onze kant opvallen''

FC Twente blameerde zich afgelopen vrijdag door met 2-5 te verliezen in de eigen Grolsch Veste tegen Jong Ajax. Aanvoerder Wout Brama erkent dat het als een klap aan kwam, maar erkent dat de koppen snel weer vooruit gingen.

"Natuurlijk zijn er na elke wedstrijd wel dingen die beter kunnen. Maar vrijdag vond ik dat er teveel fout ging, daar hebben we over gepraat. Maar alleen praten helpt niet. We moeten werken aan de dingen die beter moeten", begint Brama, die zelf ook zijn zegje heeft gedaan. "We hebben gesproken over wat er fout ging en Jong Ajax was veel beter dan ons. Je kunt best een keer slecht spelen, maar het spel wordt de laatste tijd steeds minder. We moeten beter spelen."

Deze week kwamen er meerdere geruchten dat Marino Pusic onder vuur lag. Brama wil hier niet teveel over kwijt. "Dat is allemaal voor de media. Daar kan ik niet zoveel mee. Ik weet dat er zulke vragen komen. Maar ik focus me niet op het ontslag van de trainer. Het is logisch dat deze vragen komen bij een grote club als FC Twente, maar ik ben er duidelijk niet mee bezig. Ik ben bezig met de wedstrijd tegen FC Volendam."

"Elke week hebben we weer mooie wedstrijden. Veel clubs die bovenin meedoen, maar niemand die een lange reeks goed presteert. Ik zie ons spel graag veranderen, maar vrijdag wil ik dat het onze kant opvalt", vervolgt Brama. "Voetballer zijn is niet altijd leuk, maar ik vind het wel super leuk. Als het allemaal maar makkelijk was geweest, dan was iedereen wel profvoetballer geworden. Wij doen onze uiterste best, dat kwam er niet uit de laatste weken, maar we moeten zelfkritisch blijven. We gaan echter voor de winst", besluit Brama in gesprek met FOX Sports.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Dec 2018 om 15:36
  Sterker wout bij twente kan iedereen prof voetballer worden!
 • 7 Dec 2018 om 10:11
  • Quote van 6 Dec 2018 om 22:14
   Is de wedstrijd nog live te volgen op een stream?
  Met een beetje geluk waarschijnlijk op www.netspor.tv. Is een turkse site, maar die heeft de uitwedstrijden meestal nog gehad als ze niet op tv waren.
 • 6 Dec 2018 om 22:18
  goed gezegd woudje nu laten zien jij bent leider in veld moet spelers aan sturen en corriseren succes vrijdag (morgen)
 • 6 Dec 2018 om 22:14
  Is de wedstrijd nog live te volgen op een stream?
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›