Pusic 'chagrijnig' door kritiek: ''Hij zit niet zo goed in zijn vel''

( 4 reacties)
Pusic 'chagrijnig' door kritiek: ''Hij zit niet zo goed in zijn vel''

FC Twente staat na zestien competitiewedstrijden op een teleurstellende Keuken Kampioen Divisie en vorige week verloren de Tukkers in eigen huis met 2-5 (!) van Jong Ajax. Leon ten Voorde ziet dat de druk op trainer Marino Pusic steeds verder toeneemt. 

"We hebben hem wel eens vrolijker gezien na een training", vertelt hij op de site van de Tubantia. "Kijk: hij is onervaren en staat voor het eerst op eigen benen in het betaalde voetbal. Hij krijgt nu veel tegengas vanuit het publiek, de club en vanuit de media. Daar moet een trainer aan wennen", beseft Pusic, 

"Het is heel soms lastig voor een trainer, dat snap ik ook", vervolgt de verslaggever realistisch. "Maar je moet daar wel een bepaalde weg in zien te vinden. Chagrijnig zijn en afreageren is misschien niet de verstandigste manier. Hij wil ook echt niet over de huidige situatie praten, maar alleen over de wedstrijd tegen Volendam. Daarmee geef je wel een signaal af. Dat je niet zo goed in je vel zit", aldus Ten Voorde. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Dec 2018 om 17:19
  Schrijft onze LEON nu wat over POESJE, kan het haast niet geloven eerlijk gezegd. Beste Leon geef gewoon aan dat de man er gewoon geen kloten van snapt en kan. Dat slappe gelul dat hij niet lekker in zijn vel zit en een beetje druk voelt pfffff. Kan onze pedagoog daar al niet tegen, het is echt een niksnut die snel een stap terug moet doen en lekker weer paaltjes en vlaggetjes uit moet gaan zetten en het denkwerk en voetbal visie door echte profs moet laten doen.
 • 7 Dec 2018 om 17:12
  Vanavond niet winnen is exit pussy
 • 7 Dec 2018 om 16:58
  De rekening van totaal onervaren trainers zetten op de meest gevoelige en labiele BVO die er is. Je hebt geen grote naam nodig, maar wel iemand met bagage.
 • 7 Dec 2018 om 16:21
  ''Daarmee geef je een signaal af'' ONGESCHIKT