Vriendenkring verhoogt muntprijs: ''Ontkomen niet aan prijsstijging FC Twente''

( 1 reacties)
Vriendenkring verhoogt muntprijs: ''Ontkomen niet aan prijsstijging FC Twente''

Waar FC Twente eerder al bekend maakte dat ze een nieuwe muntprijs hanteren in het nieuwe jaar, heeft ook de Hatrans Vriendenkring de prijs verhoogd, zo laat de supportersvereniging weten op de officiële Facebook. Vanaf nu zijn de consumptiemunten 2 euro.

"Ook wij ontkomen niet aan een prijsstijging die FC Twente in het gehele stadion doorvoert. De reden daartoe is dat sinds 2014 de prijzen niet zijn verhoogd. Omdat er de laatste jaren regelmatig een stijging van de totale (inkoop) kosten voor de producten heeft plaatsgehad en sinds 1 januari de nieuwe BTW-regeling van kracht is, is besloten deze nieuwe prijs in te voeren", zo schrijft de supportersvereniging.

Ondanks de verhoging blijft de prijs in het Hatrans Home lager dan elders. "Ook met de nieuwe prijs blijft het ledenvoordeel van een muntprijs in ons Hatrans home die 0,50 lager is dan de prijs elders in het stadion onverminderd bestaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Jan 2019 om 06:43
    Prachtig om te zien hoe de horeca zoals altijd gladjes mee gaat met een prijsverhoging. De regering verhoogt met 3% de mensen achter de tap met het dubbele of meer.