Stroot over treffen met Duitse topclub: ''Dat is de absolute wereldtop''

( 1 reacties)
Stroot over treffen met Duitse topclub: ''Dat is de absolute wereldtop''

De FC Twente Vrouwen zijn weer begonnen in aanloop naar de tweede seizoenshelft. De ploeg van Tommy Stroot staat in de winterstop op een goede tweede plaats, vlak achter PSV. De oefenmeester van de Twentse Vrouwen is trots op zijn ploeg.

"Als je ziet waar wij vandaan komen, hebben we het uitstekend gedaan. We hebben hier een hele lichting O19- en O20-internationals lopen. Zij moesten er meteen staan na diverse toernooien en dat deden ze. Heel knap", begint Stroot in gesprek met Tubantia. Al merkte hij ook dat dat ze zware weken kende. "Maar in de weken, dat we drie keer speelden, hebben we alleen tegen PSV gelijkgespeeld, de rest van de duels hebben we allemaal gewonnen."

Twente staat halverwege het seizoen tweede, vlak achter koploper PSV. René Roord, technisch manager, hoopt niet dat er sterkhouders vertrekken. "Ik hoop van niet, maar het blijft afwachten." Stroot vindt winterse versterkingen niet per se nodig. "Het gaat goed, de druk binnen de selectie is al groot genoeg. De speelsters doen niet veel voor elkaar onder. Met deze groep hebben we niet voor niets van zowel Ajax als PSV gewonnen."

"Dat is de absolute wereldtop, geweldig dat we daar tegen mogen spelen. Dit soort wedstrijden maakt ons beter", doelt Stroot op de wedstrijd tegen VFL Wolfsburg, verliezend Champions League-finalist. Waar FC Twente Vrouwen vrijdag om 18.00 uur tegen spelen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Jan 2019 om 18:15
    Ikzeg. 2e staan en niet ver van de 1e plaats vandaan is super dames mijn complimenten. En voor vrijdag succes dames.