FC Twente Vrouwen verliezen met ruime cijfers van VfL Wolfsburg

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond te maken gehad met een echte wereldtopper. In Duitsland werd afgetrapt tegen VfL Wolfsburg. De ploeg van Tommy Stroot verloor met ruime cijfers, het werd 5-0 voor de Duitsers.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de vrouwen van FC Twente op achterstand. In de 16e minuut werd er al gescoord door de verliezend finalist van de Champions League. Tien minuten later was het alweer raak voor Wolfsburg. De 2-0 kwam op het scorebord door Pernille Harder, terwijl in de 38e minuut Ewa Pajor de 3-0 op het bord zette.

In de tweede helft van het oefenduel kwam de definitieve nekslag. In de 70e minuut werd het 4-0 voor de Duitse Vrouwen. Vlak daarna werd het ook 5-0 voor Wolfsburg. Dat was ook de eindstand.