Klacht van Vriendenkring: ''Het is van de stoten om betalende gasten eruit te zetten''

De Vriendenkring heeft een klachtenbrief geschreven voor de KNVB. De supportersverenigingen krijgen vanaf Holten al gezelschap van de stewards van FC Twente en moeten daardoor leden teleurstellen. Lees hieronder de brief.

"Geachte vaste en nieuwe gasten van onze bus.
Afgelopen week is er een meeting geweest omtrent de uitwedstrijden die geweest zijn en komen gaan, hier zijn complimenten uitgedeeld maar ook zijn er zorgen en stellingen uitgesproken over wat nog komen gaat", valt te lezen op de Instagram van de Vriendenkring.

Dit betreft zeker de aankomende uitwedstrijd naar MVV hier zijn extra veiligheid maatregelen die ons worden opgedrongen door diverse driehoeken van de speelgemeente. De KNVB heeft het speelschema zo in elkaar geknutseld dat FC Twente op de zelfde tijd en zelfde regio spelen als Go Ahead Eagles en men is er niet gerust op dat de supporters elkaar zouden tegenkomen onderweg naar Limburg en daar problemen zouden kunnen ontstaan!! Dit betekend dat wij gisteren avond wederom met de niet aangepaste regels te maken gaan krijgen en zal voor alle bussen inhouden dat wij vanaf Holten al twee stewards in de Vriendenkring FC Twente Express krijgen!"

"Echter is onze bus zoals altijd UITVERKOCHT en de stoelen zijn bezet, er is dus in de bus van Paul Kürten KG geen plek voor hen de gehele heen en terug reis en het voor hen ook verboden is door de Chauffeur en eigenaar om te staan tijdens de rit. Echter wil men nu dat wij meerdere van onze gasten in een algemene bus van FC Twente plaatsen en dat twee oranje jassen bij ons plaats gaan nemen! Uiteraard zijn wij het hier niet mee eens en dit is afgelopen donderdag ook meerdere keren uitgesproken net al de stop punten die ook om medische redenen moeten worden gemaakt op het moment wanneer wij dat willen en moeten."

"Het is van de stoten dat betalende gasten in onze privé bus eruit zouden moeten om plaats te maken voor ….. Ook het voorstel van ook andere SV's om via een alternatieve route te rijden waar wij totaal geen supporters uit Deventer tegen komen is van tafel geveegd dit betreurt ons zeer, het lijkt wel een arrestanten bus te worden op deze manier."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MVV INFO !! (uitzetting gasten onze bus) Geachte vaste en nieuwe gasten van onze bus. Afgelopen week is er een meeting geweest omtrent de uitwedstijden die geweest zijn en komen gaan, hier zijn complimenten uitgedeeld maar ook zijn er zorgen en stellingen uitgesproken over wat nog komen gaat! Dit betreft zeker de aankomende uitwedstrijd naar MVV hier zijn extra veiligheid maatregelen die ons worden opgedrongen door diverse driehoeken van de speelgemeente. De KNVB heeft het speelschema zo in elkaar geknutseld dat FC Twente op de zelfde tijd en zelfde regio spelen als go ahead eagles en men is er niet gerust op dat de supporters elkaar zouden tegenkomen onderweg naar Limburg en daar problemen zouden kunnen ontstaan!! Dit betekend dat wij gisteren avond wederom met de niet aangepaste regels te maken gaan krijgen en zal voor alle bussen inhouden dat wij vanaf Holten al twee stewards in de Vriendenkring FC Twente Express krijgen! Echter is onze bus zoals altijd UIVERKOCHT en de stoelen zijn bezet, er is dus in de bus van Paul Kürten KG geen plek voor hen de gehele heen en terug reis en het voor hen ook verboden is door de Chauffeur en eigenaar om te staan tijdens de rit. Echter wil men nu dat wij meerdere van onze gasten in een algemene bus van FC Twente plaatsen en dat twee oranje jassen bij ons plaats gaan nemen! Uiteraard zijn wij het hier niet mee eens en dit is afgelopen donderdag ook meerdere keren uitgesproken net al de stop punten die ook om medische redenen moeten worden gemaakt op het moment wanneer wij dat willen en moeten. Het is van de stoten dat betalende gasten in onze privé bus eruit zouden moeten om plaats te maken voor ….. Ook het voorstel van ook andere SV's om via een alternatieve route te rijden waar wij totaal geen supporters uit Deventer tegen komen is van tafel geveegd dit betreurt ons zeer, het lijkt wel een arrestanten bus te worden op deze manier. We zouden graag jullie mening horen !! F.C.Twente FCT Supporters Hoksebarge Schalke und der FCT SV Hengelo Fct FC Twente Fans FC Twente Primeur Awaydays FC Twente FC Twente kampioen Keuken kampioen divisie Mike Gerritsen Tot zondag, De Bus begeleiders VK Express.

Een bericht gedeeld door vriendenkring express (@vriendenkringexpress) op

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
31/03
FC Twente
14:30
Heracles Almelo
wo
3/04
SC Heerenveen
21:00
FC Twente
za
6/04
FC Twente
21:00
Fortuna Sittard
zo
14/04
Ajax
16:45
FC Twente
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 26 68 72
2 Feyenoord 26 45 62
3 FC Twente 26 24 53
4 AZ 26 30 49
5 Ajax 26 10 41
6 NEC 26 10 39
7 Go Ahead Eagles 26 3 37
Bekijk de hele stand