Promes: ''Ik begrijp heel goed dat sommige mensen dat raar vinden''

( 1 reacties)
Promes: ''Ik begrijp heel goed dat sommige mensen dat raar vinden''

Quincy Promes speelt nu in Spanje bij Sevilla. Bij VTBL wordt getwijfeld aan de mentaliteit van de 'nieuwe' generatie. De Nederlander erkent dat hij vroeger wel de spullen moest dragen naar de training, terwijl dat nu minder het geval is.

"Momenteel draag ik de materialen niet meer, want we hebben heel veel jonge jongens in het elftal. Ik herinner me echter nog heel goed dat ik nog wel de spullen moest dragen", blikt de voormalig FC Twente speler terug op zijn jeugd in gesprek met VTBL.

Georginio Wijnaldum vertelde onlangs dat hij blij is met de aanstelling van Ronald Koeman als bondscoach, omdat hij de 'nieuwe' generatie goed begrijpt. "Ik begrijp het wel dat hij dat zegt. Vroeger gingen de dingen heel anders, nu speelt social media veel meer. Een trainer moet dingen meer accepteren als ze ons willen begrijpen. De bondscoach doet dat heel goed."

"Onze generatie zijn wat meer open-minded. Wij hebben ook een privéleven. Wij laten zien dat we dat ook leuk vinden en dat is een beetje de acceptatie die Koeman wel heeft. Maar ik begrijp heel goed dat sommige mensen het raar vinden", besluit Promes.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Jan 2019 om 15:23
    In dat kader hebben wij aan een oud jeugdwerker dan toch een prima trainert?