Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer'' FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?''

''Ik zit zeker voor de buis als Willem II tegen FC Twente moet spelen''

( 0 reacties)
''Ik zit zeker voor de buis als Willem II tegen FC Twente moet spelen''

FC Twente neemt het woensdagavond in de kwartfinale van de KNVB Beker op tegen Willem II en Fran Sol hoopt dat de club uit Tilburg de volgende ronde weet te bereiken. De Spaanse centrumspits volgt de Tricolores nog op de voet. 

Zondag zag hij de ploeg van trainer Adrie Koster met 2-0 winnen van NAC Breda. "De manier waarop ik voor de tv meeleefde, heeft ze misschien geluk gebracht", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Ik zit zeker weer voor de buis als Willem II voor de beker tegen FC Twente aan moet spelen", aldus Sol.

Zijn landgenoot Pol Llonch was trefzeker in de derby van afgelopen weekend. "Ik ben dolblij voor hem, want Llonch is een heel goede prof met een groot hart voor Willem II'', legt hij uit. "Graag had ik samen met hem een doelpunt gevierd. Dat is er helaas niet van gekomen, maar zo'n wedstrijd tegen NAC is natuurlijk een prachtig moment om te beginnen met het maken van doelpunten", besluit Sol. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›