''Manier waarop FC Twente voor de dag kwam was echt indrukwekkend''

2
''Manier waarop FC Twente voor de dag kwam was echt indrukwekkend''

FC Twente deed vrijdagavond uitstekende zaken in de Keuken Kampioen Divisie door met 0-3 te winnen bij concurrent Sparta Rotterdam. Fardau Wagenaar ziet een feestje aankomen in Enschede.

"FC Twente gaat kampioen worden, het gat met Den Bosch is zes punten", zegt Wagenaar bij De Ballen Verstand. "Met Sparta zelfs elf punten en Go Ahead Eagles moet nog. Het is een beetje eng om zomaar te zeggen dat FC Twente zomaar kampioen kan worden. Waarom niet?"

"Ja, laten we dat ook nog maar even niet doen", reageert Leon ten Voorde. "Het ziet er goed uit. En ze hebben denk ik ook wel een signaal afgegeven richting Go Ahead Eagles en Den Bosch. Ik had het echt niet verwacht, ze miste veel spelers. Maar de manier FC Twente voor de dag kwam in alle linies, zowel met als zonder bal, was echt indrukwekkend", aldus de journalist van TC Tubantia.

Foto: Sportfoto-Oost

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Feb 2019 om 13:51
    Ikzeg. Eindelijk positief over ons fctwente. En reken maar dat wij het niet meer uit handen gaan geven. Mijn dank gaat uit naar iedereen die ook maar iets van doen heeft met ons fctwente
  • 11 Feb 2019 om 11:48
    Klopt kan ook niet anders zeggen, was gewoon goed afgelopen vrijdag.
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›