FC Twente niet in film Enschede Promotie: ''Dat lag nogal moeilijk''

0
FC Twente niet in film Enschede Promotie: ''Dat lag nogal moeilijk''

Een nieuwe video van Enschede Promotie is in een paar dagen tijd al meer dan 30.000 keer bekeken. De beelden van fotograaf en filmmaker Ebo Fraterman scoren goed.

"Ik verbaas me echt over het aantal views", zegt Fraterman in gesprek met TC Tubantia. In het bijna twee minuten durende filmpje is de veelzijdigheid van de stad Enschede te zien. "Het filmpje moet mensen een idee geven van de afwisseling van een grotere stad", aldus Fraterman.

Een beeld dat ontbreekt in de video is FC Twente dat speelt in een volle Grolsch Veste. "Die beelden heb ik wel gemaakt, maar dat lag met de rechten die bij FOX Sports liggen nogal moeilijk", meent Fraterman. Opdrachtgever Marieke ter Brugge van Enschede Promotie is zeer te spreken over de video.

"Het is meer een lobbyfilmpje dat door iedereen voor dat doel mag worden gebruikt. Denk aan de gemeente die de provincie de stad wil laten zien. Het zijn prachtige beelden van Enschede die mensen ook trots maken op de stad, merk ik aan de reacties", aldus Ter Brugge, die belooft dat FC Twente bij een nieuwe promotievideo van Enschede Promotie wel te zien zal zijn. "Daar twijfel ik niet aan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›