Andersen enthousiast: ''Ben hen nog steeds heel dankbaar''

( 2 reacties)
Andersen enthousiast: ''Ben hen nog steeds heel dankbaar''

Joachim Andersen speelt met Sampdoria zijn wedstrijden in de Serie A, maar de centrumverdediger bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij FC Twente. De 22-jarige Deen was onlangs weer even in Enschede.

"Toen ben ik ook bij FC Twente langsgegaan om de mensen bij de club nog eens gedag te zeggen", vertelt hij op de website van ELF Voetbal. "Ik ben hen nog steeds heel dankbaar en ik heb daarnaast een mooie tijd gehad in Nederland. Ik probeer ook nu nog altijd de wedstrijden van Twente te volgen, al is dat door mijn eigen speelkalender niet altijd mogelijk", beseft Andersen. 

"De taal ben ik nog steeds niet verleerd, maar ik heb dan ook vier jaar in Nederland gewoond", vervolgt de voormalig FC Twente-speler, die met zijn ploeggenoten Dennis Praet en Edgar Barreto in het Nederlands kan communiceren. "Het is fijn om bij de club nog steeds in het Nederlands te kunnen spreken. Barreto heeft natuurlijk ook veel ervaring in Nederland en hij geeft mij aanwijzingen hoe ik mijn spel nog kan verbeteren", aldus Andersen, die niet weet of hij na dit seizoen nog in Italië speelt.

Grote clubs als Manchester United en Tottenham Hotspur liggen namelijk op de loer. "Iedereen vraagt me op dit moment waar ik naar toe ga", reageert hij. "Natuurlijk krijg ik het ook mee dat er grote clubs geïnteresseerd zouden zijn in me en dat is heel mooi om te horen. Echter is het op dit moment niet het moment om te spreken over een nieuwe club. Ik ben trots om voor Sampdoria te spelen en ik wil er alles aan doen om ons te plaatsen voor de Europa League", besluit Andersen over zijn toekomstplannen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Feb 2019 om 15:15
  • Quote van 18 Feb 2019 om 15:04
   Deze jongen heeft zich uitstekend ontwikkeld ... had ik niet verwacht
  Dat deed ie hier al. Was ook jammer dat hij verkocht MOEST worden.
 • 18 Feb 2019 om 15:04
  Deze jongen heeft zich uitstekend ontwikkeld ... had ik niet verwacht