Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer'' FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?''

''Ik denk dat Zekhnini volgende week bij de selectie zit''

( 5 reacties)
''Ik denk dat Zekhnini volgende week bij de selectie zit''

FC Twente neemt het vrijdagavond op tegen TOP Oss, de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie. Leon ten Voorde is benieuwd of de ploeg van trainer Marino Pusic vanavond een (klein en ingetogen) feestje kan vieren na afloop. 

"FC Twente kan periodekampioen worden, we moeten de slingers meenemen vanavond", lacht de verslaggever, die geen groot feest verwacht. "Sparta deed het ook een beetje geforceerd, maar Den Bosch pakte het wel heel groots aan na jaren van mineur. Maar bij Twente telt het absoluut niet", legt hij uit. 

"Het enige wat mooi meegenomen is, is die bonus van 75.000 (correctie Twentefans.nl: 60.000 euro, red.) euro die ze dan krijgen. Dat geld kunnen ze volgens mij wel gebruiken in Enschede", beseft Ten Voorde, die deze week Rafik Zekhnini weer op het trainingsveld zag bij de club uit Enschede.

"Die traint weer mee", constateert hij. "Dat is goed nieuws in de beslissende fase van de competitie, want ik denk echt dat het in de maand maart beslist gaat worden in de Eerste Divisie. Ik denk dat hij (Zekhnini, red.) volgende week weer bij de selectie zit, nu nog niet", besluit Ten Voorde. 

Foto via: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Mar 2019 om 14:14
  Zou gewoon super zijn.
 • 8 Mar 2019 om 13:48
  Niks niet vieren, gewoon lekker allemaal gaan douchen en Jeroen van der Lely ofzo sturen om de prijs in ontvangst te nemen. ;-)
 • 8 Mar 2019 om 13:44
  Prima voetballer, niks mis mee,deze man hebben we hard nodig !
 • 8 Mar 2019 om 13:31
  Voor mij persoonlijk de missing link qua het gebrek aan creativiteit/weinig creeren/moeilijk winnen.... Zekhie en Aitor samen op de flank is genieten geblazen en Espinosa op tien erachter... dat is echt mijn ideale situatie... kom maar snel terug Zekhie!
 • 8 Mar 2019 om 13:26
  Zou mooi zijn. Deed het voor zijn blessure toch best aardig.
vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›