FC Twente Vrouwen legt deze drie speelsters langer vast

( 1 reacties)
FC Twente Vrouwen legt deze drie speelsters langer vast

Drie speelsters hebben hun contract bij FC Twente Vrouwen verlengd, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. Het gaat om Cheyenne van den Goorbergh (foto), Lysanne van der Wal en Suzanne Giesen. 

“Cheyenne is een kind van de club”, reageert technisch manager Rene Roord.  “Zij heeft de jeugdopleiding bij FC Twente doorlopen en speelt al jaren bij FC Twente. Ze heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot vaste waarde bij FC Twente Vrouwen en maakte ook haar debuut voor de Oranje Leeuwinnen. We zijn blij dat Cheyenne verlengt bij FC Twente Vrouwen.”

Ook Van der Wal blijft FC Twente Vrouwen trouw. “Het wordt het tweede seizoen voor Lysanne bij FC Twente Vrouwen", vervolgt de bestuurder. "Ze is een waardevolle speelster met veel karakter, die zich altijd maximaal inzet voor het team. Ze draait tot nu toe een goed seizoen en wij zijn daarom ook blij dat ze komend seizoen ook nog bij ons speelt", aldus Roord.

Giesen heeft haar contract eveneens verlengd. “Suzanne is een speelster met veel kwaliteiten", legt de voormalig profvoetballer uit. "Ze is een ervaren en intelligente speelster, dat draagt ze zowel op het veld als naast het veld uit. Met deze kwaliteiten is ze erg waardevol gebleken voor de ploeg en is het mooi dat ze ook komend seizoen bij FC Twente Vrouwen speelt", besluit Roord. 

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Mar 2019 om 12:58
    Ikzeg. Weer goed nieuws geweldig dat deze dames bij tekenen. Succes en op naar het kampioenschap.
vrijdag 20 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›