Bijen voorspelt: ''Verwacht ren-en-vlieg voetbal van hun kant''

( 4 reacties)
Bijen voorspelt: ''Verwacht ren-en-vlieg voetbal van hun kant''

FC Twente pakte vorige week de periodetitel in Oss, door met 0-2 te winnen van TOP Oss, terwijl MVV Maastricht, de concurrent voor de periode, punten verspeelde. Volgens Peet Bijen werd daar echter niet veel aandacht aan besteed.

"We hebben die kleedkamer daar toch achtergelaten", grapt Bijen in gesprek met 1Twente. "Nee het viel heel erg mee. We hadden allemaal hetzelfde doel en dat was die wedstrijd winnen. Dat je die periode pakt, is leuk. We weten allemaal ons eind doel en daar gaan we ook vol voor."

Komende vrijdag staat het treffen met FC Volendam op het programma. "Ik verwacht dat zij weer zoals vanouds 1 op 1 gaan spelen. Ik verwacht van hun wel een beetje ren-en-vlieg voetbal, maar ik hoop dat wij ons goede spel gaan laten zien en dat we een goede overwinning boeken."

"Ik weet dat veel ploegen het lastig hebben tegen Volendam. Het is een stugge ploeg en wij hadden het daar uit ook lastig. Maar één of andere rare jongen maakte daar toen de winnende goal in de laatste minuten en daardoor wonnen we die wedstrijd. Volendam is een moeilijke ploeg, maar we moeten gewoon focus houden en die wedstrijd winnen", besluit Bijen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Mar 2019 om 14:17
  • Quote van 15 Mar 2019 om 12:45
   Ja, maar ik zeg dat een tijd voor de wedstrijd al pasta eten. Dus ze hebben het eten al op! (Grapje, ik weet donders goed wat je bedoeld).
  HAHHAHAHAHAHAHA LACH ME DOOD
 • 15 Mar 2019 om 12:55
  Goed en leuk interview. Hopelijk na vanavond weer een stapje dichterbij het uiteindelijke doel: de titel. De juiste instelling, spelen waar de trainer je neerzet, back ipv centraal. Verder goed om te weten dat alle keepers stappen zetten (zie ander nieuwsitem) en Bijen eventueel ook nog in het doel kan. ;-) Ben benieuwd wie er vanavond rechtsback staat, afgaande op dit interview zou het v/d Lely kunnen zijn.
 • 15 Mar 2019 om 12:45
  • Quote van 15 Mar 2019 om 12:13
   Ikzeg. Er op of geen eten.
  Ja, maar ik zeg dat een tijd voor de wedstrijd al pasta eten. Dus ze hebben het eten al op! (Grapje, ik weet donders goed wat je bedoeld).
 • 15 Mar 2019 om 12:13
  Ikzeg. Er op of geen eten.