Boere vrijdag onder het mes: ''Anders groeit alles scheef''

( 2 reacties)
Boere vrijdag onder het mes: ''Anders groeit alles scheef''

FC Twente moet het de komende tijd stellen zonder Tom Boere. De centrumspits liep vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam een kaakblessure op en daardoor moet hij vrijdag onder het mes, zo weet de Tubantia vandaag te melden. 

"Ik kon mijn kaken niet op elkaar krijgen", blikt hij terug op de website van de Tubantia. "Het betekent dat mijn kaak nu een beetje scheef staat. Als ik me niet laat opereren, groeit alles waarschijnlijk weer scheef aan", aldus Boere, die geblesseerd raakte bij een corner van de tegenstander. 

"Ik moest een block zetten, liep een stukje mee met mijn directe tegenstander en rechts van me ging Jari Oosterwijk de lucht in", vertelt hij. "Zijn elleboog kwam vol in mijn gezicht, het was een ongelukkig moment. Ik heb nog een klein half uur doorgespeeld, gaf de assist bij de 1-0 maar moest er daarna echt af", baalt Boere, die daardoor onder meer de kraker tegen Go Ahead Eagles moet missen. 

"Ik baal echt dat ik die wedstrijd mis, net als die tegen onder meer FC Den Bosch”,  vervolgt Boere, die dit seizoen al dertien keer trefzeker was bij de Tukkers en bovendien vijf assists voor zijn rekening nam. "De laatste tijd ging het lekker, ik was dit seizoen ook redelijk blessurevrij. Ik wil kampioen worden met FC Twente en hoop dit seizoen nog minuten te kunnen maken", besluit de centrumspits hoopvol. 

Foto via: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Mar 2019 om 19:22
    Ik zou er niets aan laten doen als ik hem was. Misschien worden de tegenstanders dan wel bang van hem
  • 20 Mar 2019 om 18:31
    Ikzeg. Sterkte boere, ik hoop dat het goed gaat komen met jouw heel veel sterkte en succes vrijdag.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›