Oosterwijk over titelkansen FC Twente: ''Het ziet er goed uit''

( 1 reacties)
Oosterwijk over titelkansen FC Twente: ''Het ziet er goed uit''

FC Twente kroop zondagmiddag opnieuw door het oog van de naald. De ploeg boekte een benauwde overwinning op Go Ahead Eagles: het werd 1-2. Door die overwinning hebben de Tukkers opnieuw hun koppositie verstevigd. 

Jari Oosterwijk, maker van de 0-1, zag dat het moeizaam ging. "Deze zege komt gelukkig tot stand, absoluut. Toch had ik er nog vertrouwen in. Je weet dat er altijd een momentje komt. Heerlijk om die 2-1 nog mee te pakken", aldus de spits tegenover TC/Tubantia

Door de overwinning ligt FC Twente op titelkoers, al wil Oosterwijk niet te hard van stapel lopen. "Het ziet er goed uit, maar ik heb het nog niet over de titel. Het heeft ook geen zin om er over te praten. We hebben nog een lange weg te gaan, ook al wordt die weg steeds korter. We moeten gewoon door blijven gaan, want je zag hoe lastig we het vandaag hadden."

Oosterwijk tekende zelf voor de 0-1 uit een voorzet van Aitor Cantalapiedra. "Aitor sneed de bal strak aan. Ik wist gelijk dat de bal voor mij was, maar het was niet eenvoudig. Ik ben blij met de treffer, maar de zege vandaag is belangrijker", aldus Oosterwijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Mar 2019 om 20:46
    Spijker op zijn kop jari. Het vel niet verkopen voor de beer geschoten is. Maar we hebben de beer in het vizier ,alleen nog afdrukken.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›