Jong Ajax kent goede generale; Go Ahead kampioenskandidaat af

( 3 reacties)
Jong Ajax kent goede generale; Go Ahead kampioenskandidaat af

Jong Ajax, tegenstander van aankomende vrijdag, en Go Ahead Eagles, in theorie nog kampioenskandidaat, speelden vanavond tegen elkaar. Dat duel werd met 5-2 gewonnen door de Amsterdammers.

Door de overwinning van Jong Ajax is Go Ahead Eagles definitief uitgeschakeld voor het kampioenschap. In theorie konden de Deventenaren nog kampioen worden, maar dat zou wel heel uitzonderlijk zijn geweest. FC Twente moest dan alles verliezen en Go Ahead Eagles alles winnen (en Sparta Rotterdam dan ook nog punten laten liggen). Door de nederlaag van vanavond zijn zij definitief uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap.

Jong Ajax heeft vanavond een goede generale geboekt voor de wedstrijd tegen FC Twente, waarbij de Tukkers bij een overwinning kampioen worden. De Amsterdammers scoorden erop los en toonden veerkracht. Na drie minuten kwam Jong Ajax op achterstand, maar nog geen minuut later was het alweer gelijk.

Na ruim een half uur spelen kwamen de beloften van Ajax op voorsprong, maar kort na rust trok Go Ahead de stand weer gelijk. Na het doelpunt van Go Ahead was het een en al Jong Ajax, en binnen een kwartier scoorde het drie keer waardoor de stand 5-2 in het voordeel van de Amsterdammers werd. Aankomende vrijdag wordt er tussen Jong Ajax en FC Twente om 20:00 uur afgetrapt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Apr 2019 om 07:13
  Ikzeg. Eerst winnen dan kunnen wij vieren. De eerste ontmoeting staat bij mij nog op het net vlies wij hadden helaas geen schein van kans tegen deze ploeg, en al die uitspraken van onze trainer en al het ge emmer over er kan maar 185 support in. Ikzeg. Doe ons eigen stadion open heb ik weken geleden al gezegd groot beeld en iedereen 5 euro bij de poort want het wordt nu wel heel kort dag. We hebben nu wat recht te zetten tegen Ajax uit Ikzeg 1-2
 • 15 Apr 2019 om 22:37
  • Quote van 15 Apr 2019 om 22:22
   Moet Ten Hag de beste spelers maar even naar het eerste trekken! :P
  Dat zijn er nogal wat
 • 15 Apr 2019 om 22:22
  Moet Ten Hag de beste spelers maar even naar het eerste trekken! :P
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›